Services

Wij zijn een full-service film en fotografie productiebedrijf. Onze diensten variëren van het ontwikkelen van een concept tot het maken van overtuigende film en fotografie in de meest uitdagende omstandigheden. Wij nemen voor onze klanten het gehele productieproces op ons, van het schrijven van een script tot het vinden van nét die locatie die alles heeft waar we naar zoeken.

Door te werken met een documentaire werkwijze zijn we in staat beelden te creëren die authentiek zijn. Het vertellen van échte verhalen staat bij ons voorop. Hierdoor zijn we gespecialiseerd in het produceren en creëren van korte films waarin emoties en sfeer een beslissende rol spelen.

Team

Het team van DAVIDSTEVENS.NL bestaat uit 5 toegewijde mensen waarin ieder haar eigen discipline heeft. Van het zoeken van de juiste locaties tot het vliegen met de nieuwste drone: we hebben alles in huis om voor u een betekenisvolle productie te realiseren.

“ DAVIDSTEVENS.NL weet als geen ander een briefing te vertalen in een video die alle verwachtingen overtreft. Ik heb meerdere malen met hen mogen werken, elke keer was het een genot om zulke multi-talenten aan het werk te zien. Vol creatieve en energieke overgave wisten ze de draaidag keer op keer in goede banen te leiden, met waanzinnige resultaten als gevolg.

 

Ze zijn flexibel, staat open voor creatieve input en “gets the job done” in het kwadraat. DAVIDSTEVENS.NL: professioneel verwachtingen-overtreffers.”

 

Martijn van Oers, Nikon Nederland

 

Cliënten

Interesse?

Heeft u een project in gedachten? Stuur een email!