MEST Magazine – ‘De Zone’

personal - fotografie

personal - fotografie

MEST Magazine – ‘De Zone’

MEST is een Nederlandse communiteit voor cultuur in Noord-Brabant. MEST Magazine is een tijdschrift over speciale kunst en cultuur in deze regio. MESTmag.nl verteld zowel offline als online verhalen over de culturele sector.

Beide platformen laten het erfgoed en de waarde van cultuur zien. Ze verbinden kunst en cultuur met andere sectoren zoals economie, ruimte, technologie, wetenschap en sociale vernieuwing. Zij doen dit met voorbeelden vanuit verschillende perspectieven: van hoge cultuur tot lage cultuur, van muziek tot film, van amateur naar professioneel.

In MEST Magazine heb ik mijn eigen artikel genaamd: “De Zone”, waarin ik plekken in Brabant opzoek die een verhaal herbergen. Deze plekken hebben een rijke geschiedenis of een onzichtbaar verhaal welke ik probeer te visualiseren, in combinatie met een gedicht van een wisselende dichter. Tot nu toe ben ik op heel diverse plekken geweest, van WW2 gerelateerde onderwerpen tot creatieve projecten zoals de “Glow in the Dark”-weg vlakbij Oss.

↰ Terug naar overzicht

type

Fotografie

Bewerking

services

Concept

Fotografie

Andere projecten

Observaties

De Officiële European Bug In #5 Film

Interesse?

Heeft u een project in gedachten? Stuur een email!